In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Planerare

Försvarsmakten Östergötland

Marinbasen söker en planerare till Lokalplaneringsenhet Syd med placering på Malmen i Linköping.

Lokalplaneringsenhet Syd är Försvarsmaktens beställarkompetens gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Lokalplaneringsenhet Syd hanterar lokalförsörjningen för de militära förbanden i Östergötland, Småland, Öland, Blekinge och Skåne avseende fastighetsplanering, anskaffning, vidmakthållande och avveckling av fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som planerare ingår att leda, driva och sammanhålla arbetet med vidmakthållandeprocessen. Samordningsansvarig för fem medarbetare. Ansvarar för att ta fram uppgifter enligt anvisningarna. Samordnar projektet mellan verksamhet, övriga intressenter och myndigheter. Planeraren är även en nationell resurs vilket innebär tjänsterresor. Du kommer att vara enhetens representant på interna och externa möten.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom bygg/planering, alternativt motsvarande arbetslivserfarenheter
  • Du bör ha minst tre års erfarenhet inom området
  • Kunskap om Försvarsmaktens organisation och produktionsprocesser
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
Meriterande
  • God kunskap och förmåga inom Officepaketet
  • Erfarenhet av att arbeta i projekt
  • Kännedom om fastighetsjuridik och miljölagstiftning
Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du har god förmåga att leda personal och fördela arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men också van att arbeta i förändring och att vara flexibel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, anställningsformen är civil. Arbetsort Linköping. Heltidstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen

Du är välkommen att kontakta Lokalplaneringsenhet Syd

Göran Hemlén, tfn 0729-640 650 eller e-post goran.hemlen@mil.se

Bo Grönvall, tfn 070-256 95 30 eller e-post bo.gronvall@mil.se

Information om rekryteringsprocessen

HR generalist Tove Dahlquist via e-post tove.dahlquist@mil.se.

Fackliga företrädare:

TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tfn 0455-852 70, 070-674 19 17

SEKO, Jan-Anders Nilsson, tfn 0457-47 16 18, 070-815 22 56

Saco, Birgitta Strauss, tfn 0455-852 23, 070-812 00 30

Officersförbundet, Mikael Danielsson, tfn 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-17. Din ansökan ska innehålla CV, löneanspråk, ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för tjänsten samt referenser.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten