In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Stabsassistent till kommunikationstjänsten (OR 4)

Försvarsmakten Skaraborg

Vi söker dig som är soldat och vill arbeta med kommunikation på Skaraborgs flygflottilj. I din roll som administratör i kommunikationstjänst ingår du i flottiljstaben och arbetar tillsammans med kommunikationschef och kommunikatör. Kommunikationstjänsten ansvarar för all extern och intern kommunikation vid förbandet.

Arbetsuppgifter
Vara behjälplig i alla delar av kommunikationsprocessen
 • Publicera nyheter på EMILIA samt sociala medier
 • Fotografera, spela in enklare filmklipp, författa texter
 • Behjälplig vid besök
 • Handha teknisk utrustning för ljud- och bildproduktion
Kvalifikationer
 • Genomförd militär grundutbildning (GU) eller värnplikt med godkänd gruppbefälsutbildning
 • Du innehar lägst B-körkort
 • Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Stabsassistentutbildning
 • Fotokunskaper
 • Kunskap om sociala medier
 • Tekniskt intresse
 • Erfarenhet av Adobe Photoshop CC, Bridge CC, Premiere Pro CC samt Adobe InDesign CC
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du social och har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Det är också viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, har förmåga att planera och genomföra uppdrag. Då det tidvis är hög arbetsbelastning med korta tidsförhållanden krävs att du är flexibel och stresstålig.
Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund och synen på allas lika värde.
Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningsform: Militär befattning OR 4. Anställning sker med stöd av "Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjömän inom Försvarsmakten. Tidsbegränsad anställning 8 år, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetsort: Såtenäs.
Kväll- och helgtjänstgöring förekommer.

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen

Förfrågningar om befattningen kan göras till kommunikationschef John Lidman, 0510 - 47 71 40 eller kommunikatör Per Forsberg, 0510-47 71 41.

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-20. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Du kommer att tillhöra Flottiljstödsavdelningen som är en del av Flottiljstaben. Flottiljstödsavdelningen består av 9 medarbetare varav fyra arbetar med kommunikation och besök.

Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens ledningsorganisation. Enheten består av ca 80 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten