In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Stf Sektionschef Insatsorganisationssektionen

Försvarsmakten Blekinge

Befattningen erbjuder
Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation.

Vi söker för tillsvidare anställningen f o m 2020-08-01 ny kollega på befattningen Stf Sektionschef Insatsorganisationssektion med arbetsuppgift på Försörjningsavdelningen i Karlskrona, och hoppas på att du vill söka till oss.

Om enheten

Logistikenheten/Försörjningsavdelningen är Karlskrona Garnisonschefs enhet för stöd till samtliga Förband/Skola/Centrum i garnisonen vad avser Förnödenhetsförsörjning, Transporter och Teknisk Tjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att leda och samordna verksamhet, uppgifter och personal som Insatsorganisationssektionen har inom Försörjningsavdelningen Karlskrona.Detta innebär också att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö Försvarsmaktens egna systemstöd bl a LIFT. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Kvalifikationer

3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
Tidigare erfarenheter inom förådshållning avrop och/eller logistik
Goda datorkunskaper
Truckkort
B-körkort
C-körkort

Meriterande

Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
Drivmedelsutbildning
Ammunitionsutbildning
BE, CE körkortsbehörigheter
ADR behörigheter
Hjullastarutbildning

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet,nogrannhet samt förmåga att kunna arbeta i grupp och självständigt samt som chef. Din fysiska förmåga status och hälsa är viktig för oss i ditt kommande arbete, varför vi kommer att använda detta i vårt urvalsarbete/kriterier.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillvidare anställning
Sysselsättningsgrad (heltid): 100%
Arbetsort: Karlskrona
Tillträdesdatum: 2020-08-01

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 0732-446446

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist, Viktoria Nordström Tel: 0455-85121

Fackliga företrädare:

OFR/O Mikael Danielsson Marinbasen 0455-86661

OFR/S Jimmy Svensson Marinbasen 0455-85270

SACO Birgitta Strauss Marinbasen 0455-85000

SEKO Jan Anders Nilsson F17 0457-471634

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

73 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten