In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Systemförvaltare, Stockholm/Enköping - Gör skillnad – samtidigt som du gör det du är bäst på

Försvarsmakten Uppsala

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Din roll blir en viktig del inom HR-sektionen på Systemförvaltningsenheten. HR sektionen består av 20 personer med en dynamisk mix av kollegor med både verksamhets- och konsultbakgrund.

Ditt och dina kollegors ansvar är att förvalta Försvarsmaktens SAP-lösning inom HR-området. Lösningen är omfattande och består bl a av Tid, Lön, Resa och Lönebildning. Den har även kopplingar mot logistik och ekonomi och med slutanvändare i hela Försvarsmakten.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande vilket innebär allt ifrån; förbättringar, uppgradering av systemet, årsrutiner, felrättningar, förbereda och genomföra förstudier, implementationer samt arbete i projektform.

Ditt kontaktnät blir omfattande eftersom du kommer att arbeta med kravinhämtning, analys, design, konfigurering och tester för Försvarsmaktens HR-lösning.

Försvarsmakten vill främja din personliga och professionella utveckling:

Försvarsmakten erbjuder både interna och externa utbildningar inom ditt område. Gruppen du kommer att tillhöra har bred kompetens både på en funktionell- och teknisk nivå där det dagligen utbytes kunskap inom teamet. Du får möjlighet att växa in i rollen och ta nya uppgifter allt eftersom.

Vi tycker det är viktigt med en hälsosam livsstil och du har möjlighet att träna på arbetstid tre timmar i veckan.

Försvarsmakten är med i ett internationellt samarbetsforum, Defense Interest Group (DEIG), med SAP och ett stort antal försvarsmakter för vidare utveckling av SAP försvarslösning (DFPS).

Önskvärda kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av utveckling/konfigurering av affärssystem eller av arbete inom HR-processer. Du som har arbetat med HR-processer bör ha ett stort intresse av att utvecklas tekniskt. Du vill vidare i din utveckling och vill ta en roll som ska verka mellan tekniken och verksamheten.

Meriterande kvalifikationer:
  • dokumenterad arbetslivserfarenhet HR-processer, Tid eller Lön
  • dokumenterad arbetslivserfarenhet inom SAP/SAP HR
  • högskole¬utbildning inom IS/IT, HR alternativt motsvarande kompetens som av Försvarsmakten bedöms likvärdig
Som person känner du igen dig i följande; engagerad, prestigelös och även analytisk. Du är öppen och har en kommunikativ inställning både till verksamheten och våra tekniska resurser samt har lätt för att ta eget initiativ, ansvar och driver uppgifter framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i vår urvalsprocess.

Sökord: SAP, HR, HCM, systemförvaltning, systemutveckling, ABAP, workflow, Portal, projektledning, konsult, applikationskonsult

Övrig information:

HR-sektionen ingår i Systemförvaltningsenheten som består av ca 350 personer. Personalen som är placerad i Stockholm kommer att omlokaliseras till Enköping senast 2020-01-01. Tills dess att omlokaliseringen är genomförd behöver du vara beredd på tjänstgöring i Stockholm.

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom FM

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsort: Enköping

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-09

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta sektionschef Kamilla Lidsman, 072-993 36 03. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta handläggare HR Lisa Bard, 019-39 35 00 (växel).

Fackliga kontaktpersoner vid SFE är SACO Per Hosinsky, OFR/S Niklas Karlsson, OFR/O Hans Luthander samt för SEKO Matz Felix. Samtliga nås via 019-39 35 00 (växel).

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

270 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten