In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tekniker Pjäs till Marinverkstäderna i Karlskrona

Försvarsmakten Blekinge

Har du gymnasieutbildning inom el och arbetat med underhåll tidigare? Är du självgående samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då kanske du är vår nya tekniker!

Om enheten
Pjäsavdelningen består av sju stycken duktiga tekniker med kompetenser inom el och mekanik. Avdelningen ingår i Marinverkstäderna med verksamheter i mellersta och södra Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker utför du förebyggande- och avhjälpande underhåll på Marinens fartygspjäser. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och utförs i såväl verkstad som ombord på fartyg. Du kommer att arbeta självständigt eller i arbetslag. Vissa arbeten utförs även på Muskö och Berga så resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
 • Godkänd 3-årig gymnasieutbildning med inriktning El-tele eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
 • Ca 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som tekniker med el-teleinriktning
 • Goda mekaniska erfarenheter samt kunskaper inom styr- och reglerteknik
 • Datorvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Körkort B
Meriterande
 • Truckutbildning
 • Heta arbete
 • Traversutbildning
 • Mjuklödning
 • Ritningslära
 • Hydraulik
 • Genomförd militär grundutbildning
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarskännande och praktiskt lagd. Du har god initiativförmåga och eftersträvar alltid att nå resultat av hög kvalité, både när du arbetar tillsammans med andra och när du arbetar självständigt. Som person har du en positiv attityd, är driven och har högt säkerhetstänk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om allas lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Arbetsort: Karlskrona
Läkarundersökning med godkänt resultat med avseende på arbete med härdplaster.
Tjänsteresor förekommer inom ramen för arbetsuppgifterna.

Upplysningar om befattningen
Välkommen att kontakta Avdelningschef Torbjörn Gummesson, 072-391 07 83 vid frågor rörande tjänsten.

Information om rekryteringsprocessen
Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Generalist Magnus Olsson, 070-618 92 88.

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56
SACO, SACO-S-FM@mil.se
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-09. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Källa:

40 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten