In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Billing Team Manager till Fortum

Fortum Sverige AB Stockholm

Är du en engagerad och prestigelös ledare som drivs av förändring och utveckling? Vill du vare en del av ett bolag som driver på förändringen mot en renare värld? Välkommen med din ansökan till rollen som Billing Team Manager på Fortum!

Vi söker dig som är van vid att leda i förändring och brinner för ledarskap. Ditt team består av 17 kompetenta och engagerade medarbetare och du rapporterar till Billing Unit Manager. Fortum sitter i nya, moderna lokaler i Solna.

Om rollen
I rollen som Billing manager kommer du vara övergripande ansvarig för det dagliga arbetet och säkerställa vår leverans av högkvalitativa tjänster, både till våra interna och externa kunder. Du har ett coachande ledarskap som kännetecknas av en förmåga att se och locka fram det bästa ur dina medarbetare. Tillsammans med teamet ansvarar du för arbetsuppgifter inom områdena mätvärdeshantering, kontraktshantering och fakturering.

Som Billing manager leder du implementering av nya initiativ och arbetssätt. Du driver det löpande förbättringsarbetet inom områden såsom digitalisering och automatisering och säkerställer att kunden alltid är i fokus. Du samverkar med dina kollegor i de nordiska länderna för att harmonisera och utveckla våra processer. Du har ett nära samarbete med våra interna och externa kunder samt med vår IT avdelning

Du ingår i Billing and Debt Collections ledningsgrupp i Sverige där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att utveckla hela den svenska verksamheten. Fortum driver just nu flera strategiska projekt vars mål är att förbättra resultatet genom ett ökat kundfokus samt att via digitalisering förbättra "Operational Excellence". Du kommer att leda ditt team genom de förändringar och möjligheter som dessa projekt kommer att innebära.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har minst 5 års ledarskapserfarenhet och du är van vid att leda i förändring. Vidare har du erfarenhet från transaktionsintensiv verksamhet samt är flytande i både svenska och engelska. Du har en akademisk examen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från elbranschen, implementationsprojekt och/eller LEAN.

I denna rekrytering sätter vi högt värde på de personliga egenskaperna. Som ledare är du trygg i dig själv, du leder genom dina medarbetare och du har förmågan att entusiasmera och engagera ditt team. Du har lätt för att skapa relationer, har en stark kommunikativ förmåga och är kundfokuserad. Du trivs i en föränderlig miljö där det finns utrymme för utveckling och du har ett naturligt driv framåt samt förmågan att strukturera och prioritera.

Hur gör jag nu?
Ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm asa.schramm@mpya.se eller Elin Allskog elin.allskog@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka och trevlig sommar!

Källa:

85 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten