In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren fastighetshandläggare till Förvaltningen utbyggd tunnelbana

Förvaltningen utbyggd tunnelbana Stockholm

Nu ritar vi om Stockholms tunnelbanekarta! Vill du vara med i det unika och spännande arbetet när tunnelbanan byggs ut? Nu söker vi en erfaren fastighetshandläggare till utbyggnaden av Blå linje från Kungsträdgården till Nacka och Söderort.

Om tjänsten

Om du är intresserad av samhällsbyggande och dessutom vill jobba i en miljö med mycket driv och hög kompetens är Region Stockholms förvaltning för utbyggd tunnelbana rätt arbetsplats för dig. Vi bygger i stadsmiljö och i viktiga stadsutvecklingsområden som innebär komplexa utmaningar i vår planering och samordning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta nära avdelningens utbyggnadsprojekt men också tillsammans med övriga fastighetshandläggare på förvaltningen. I din roll ingår det också att vara rådgivande i fastighetsrelaterade frågor internt inom avdelningen.

Som fastighetshandläggare arbetar du med att handlägga markåtkomst- och fastighetsärenden bland annat genom att representera oss vid avtalsförhandlingar och fastighetsbildningsärenden hos Lantmäteriet. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och en viktig länk mellan oss och enskilda fastighetsägare, byggherrar, kommuner och myndigheter som berörs av nya tunnelbanan. Du ansvar för att ta fram och förhandla fastighetsrättsliga avtal, till exempel nyttjanderätter, servituts- och genomförandeavtal.

Du kommer att arbeta nära avdelningens utbyggnadsprojekt men också tillsammans med övriga fastighetshandläggare på förvaltningen. I din roll ingår det också att vara rådgivande i fastighetsrelaterade frågor internt inom avdelningen.

Som fastighetshandläggare har du ett arbete med många interna och externa kontakter och förhandlingar vilket ger dig en varierande arbetsdag som innehåller såväl självständigt arbete som samarbete både internt och med externa intressenter

Vem är du?

För att lyckas med uppdraget bedömer vi att du behöver: examen som högskole- eller civilingenjör med inriktning på mark- och fastighetsfrågor eller har annan motsvarande utbildning. kunskap och erfarenhet inom infrastruktur- och samhällsbyggnadsprocesser. minst 5 års erfarenhet av förhandling och framtagande av markåtkomst- och genomförandeavtal i storstadsområden samt erfarenhet av fastighetsbildning i infrastrukturprojekt.

Det är meriterande om du också har erfarenhet från genomförandeskede och av att hantera skadereglering och annan omgivningspåverkan med fastighetsägare och verksamheter som berörs av omgivningspåverkan.

Vem är du?
För att passa i rollen tror vi att du:
trivs med att arbeta självständigt.
är noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. har förmågan att ta egna initiativ och driver dina arbetsuppgifter tills alla delar är avslutade. är lyhörd, har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer. är resultatinriktad och har en god strategisk förmåga. är flexibel och har förmågan att arbeta i en miljö där förutsättningarna förändras. har lätt för att uttryck dig i tal och skrift.

Om verksamheten

Vilka är vi?
Vårt uppdrag är att bygga ut tunnelbanan så att avstånden blir mindre när Stockholm blir större. Vi ska genomföra den största satsningen på kollektivtrafiken sedan 70-talet. Satsningen är så viktig för regionen att den finansieras gemensamt av stat, region och de kommuner som får ny tunnelbana. I vårt uppdrag ingår planering, projektering och genomförande. Det är omfattande och komplext, med många och ofta helt nya utmaningar. Läs mer om vår arbetsplats och om oss som jobbar här på vår webbsida.

Vårt erbjudande
Du kommer att arbeta med utbyggnaden av Blå linje från Kungsträdgården till Nacka och Söderort. Längs med sträckan bygger vi bergtunnlar, flera nya stationer och har många beröringspunkter med externa intressenter. Du kommer att ingå i en grupp på 8 personer som arbetar med fastighets- och planfrågor. Under hösten 2019 flyttar vi till ett projektkontor i Hammarby sjöstad.

Utöver spännande arbetsuppgifter och ett unikt projekt erbjuder vi dig en arbetsmiljö med många kunniga och ambitiösa kollegor som kan bidra en spännande personlig utveckling, där vi tillsammans skapar förutsättningar att lösa många komplexa problem och frågeställningar. Hos oss jobbar många olika yrkesgrupper, men gemensamt för oss alla är att vi är intresserade av samhällsbyggande och att vi trivs i en miljö med mycket driv och hög kompetens.

Vår ambition är att det ska vara enkelt att jobba hos oss även som småbarnsförälder. Vi erbjuder också möjlighet till en timmes träning på arbetstid varje vecka och ett friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på denna länk: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=162797&DepartmentId=55734&MediaId=5

Källa:

127 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten