In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Flera IT administratörer till Fujitsu i Östersund

Fujitsu Sweden Ab Jämtland

Är du intresserad av teknik och har en hög servicekänsla men inte så mycket arbetslivserfarenhet? Då har vi nu det perfekta jobbet för dig! Till Fujitsu i Östersund söker vi flera IT administratörer med start omgående.

Om tjänsten

Som IT administratör kommer du att arbeta med enklare IT support såsom lösenordshantering och olika typer av beställningar. Du arbetar primärt med telefon samt mail för att utföra ditt dagliga arbete.

Tjänsten är på heltid och uppdraget förväntas starta så snart som möjligt. Uppdraget löper som minst fram till årsskiftet med stor chans till förlängning. Uppdraget innebär att du kommer arbeta som konsult och vara anställd av Barona men att du utför arbetet på plats hos Fujitsus i Östersund.

Vi söker dig som:
  • Har intresse för IT, teknik och support
  • Är trygg i kommunikation på svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Har grundläggande PC kunskap
Mer om dig

Du har minst gymnasiekompetens och har en bra kommunikativ förmåga för att på ett pedagogiskt sätt kunna föra en dialog med kunder och kollegor. Vidare är du engagerad, entusiastisk och serviceinriktad.

Det är ett stort plus om du har kunskap om Windows operativsystem, Office365 och AD men det är inget krav.

Ansökan

Övertygad än? Tveka inte att skicka in din ansökan och gör det redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och då starten är satt till så snart som möjligt kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

CV och ansökningar tas inte emot via mejl men skulle du ha frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Nicolas Westrup nicolas.westrup@barona.se

Om Fujitsu

Fujitsu är ett världsledande IT services företag och deras Servicedesk supportar över 2000 kunder över hela världen och besvarar mer är 1.5 miljoner samtal per månad på 40 olika språk.

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Administratör; Administration;

Källa:

173 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten