In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior tekniker till kommande projekt för Fujitsu!

Fujitsu Sweden Ab Östergötland

Barona söker fälttekniker till Fujitsu!

Vi söker personer som är teknikintresserade som vill arbeta heltid på ett uppkommande projekt som startar i slutet av september. Arbetet sker på uppdrag av Fujitsu och jobbet som fälttekniker innebär att man åker ut till kund för att utföra sina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består av att installera ny elektronik samt demontera befintlig elektronik.

Omfattning: Heltid, v40 - v49

Plats: Linköping

Körkort och tillgång till bil är ett krav då man behöver kunna ta sig till kundens lokaler.

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har slutförd gymnasieutbildning. Däremot behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av tekniskt arbete. Men ett stort teknikintresse är ett plus. Som person är du ansvarstagande och självgående. Att möta våra kunder på ett professionellt sätt är en självklarhet för dig tillsammans med att du är flexibel och händig.

Vad Barona kan erbjuda dig?

Detta är ett drömjobb för dig som är tekniskt intresserad och vill utveckas inom IT/teknik. Barona IT rekryterar och bemannar löpande till flera stora IT-bolag och vi får kontinuerligt in nya spännande uppdrag.

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten genom att klicka på Ansök nedan!

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; teknik; tekniker; Linköping; fälttekniker; technician; field technician; hårdvara; mjukvara; hardware; software; mekaniker; mekanik; mecka; kunder; kundkontakt; customer service

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten