In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Spontanansökan – Ledsagare och Avlösare

Funktionsstödsförvaltningen Skåne

Gillar du att arbeta med barn/ungdomar/vuxna? Vill du stötta en person att känna delaktighet? Att kunna komma ut på olika aktiviteter. Eller att avlösa en närstående till ett barn med en funktionsnedsättning. Då kanske du är rätt person. Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet eller ta del av kulturlivet. Att arbeta som avlösare innebär att du ska avlösa en närstående till ett barn, ungdom eller vuxen med en funktionsnedsättning. Du arbetar i brukarens hem och närmiljö, till exempel närmaste lekplats, innergård eller park.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning inriktning barn- och ungdom, fritid- eller omvårdnadsprogram. Pedagogiska eller beteendevetenskapliga kurser är meriterande. Erfarenhet och kunskap inom autism är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Du redovisar dina arbetade timmar i självservice. Utdrag ur belastningsregistret krävs. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

163 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten