In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Taktisk Råvaruinköpare till Gasum AB

Gasum AB Östergötland

Uppdraget
Vi expanderar och söker nu en taktisk inköpare till vår logistikavdelning med ansvar för vår råvaruaffär! Vi söker dig som har ett starkt intresse för gynnsamma affärsupplägg, cirkulära lösningar och synergier som skapar mervärde för såväl Gasum som våra externa parter. Avdelningen består i nuläget av fyra medarbetare som ansvarar för samtliga råvaruinköp, försäljning av biogödsel och därtill hörande logistik.

Arbetsuppgifter
  • Som taktisk inköpare ansvarar du för inköp och flöden av råvaror till våra fem produktionsanläggningar på nationell nivå.
  • Att tillsammans med befintliga och nya leverantörer hitta gynnsamma, hållbara och gärna cirkulära lösningar som gynnar alla involverade.
  • Uppdraget omfattar ofta hela kedjan från råvarusourcing, inköp, avtalstecknande, avrop planering samt säkerställande av leverans för ett antal leverantörer och deras substrat.
  • Då Gasum AB just nu befinner sig i en mycket expansiv fas så kommer du med stor sannolikhet att medverka i våra pågående och kommande nyetableringsprojekt, där centrala frågor ofta är råvarusourcing och logistikstrategi för både råvaruförsörjning och biogödselflöden.
  • Arbetet innefattar att löpande och i nära samarbete med våra leverantörer och transportörer samt i samförstånd med våra produktionsenheter och lokala samarbetspartner säkerställa och optimera råvaruförsörjningen till våra befintliga biogasanläggningar.
  • Du har ett stort ansvar att själv ta initiativ till en operativ och taktisk dialog med leverantörer och transportörer och lokala samarbetspartners för att säkerställa och tillsammans hitta optimerade varuflödeslösningar.
  • Att löpande ha en dialog och samarbete med produktionsavdelning och intern personal på våra produktionsanläggningar för att säkerställa rätt förutsättningar, substratkvalité och optimera råvarutillgång mellan våra produktionsanläggningar.
  • Tjänsten innebär för rätt person mycket fritt ansvar för upplägg och planering inom vårt verksamhetsområde. Nätverkande med befintliga samarbetspartners men också att ständigt söka nya affärsrelationer och affärsmöjligheter på befintliga och nya marknader.
  • Då vår vision är att producera bränslen med högsta möjliga klimatprestanda läggs stor vikt vid en hållbar logistik och råvaruförsörjning både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.
Profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna inom den agrara sektorn eller motsvarande och som har stort intresse för innovativa och gynnsamma affärsupplägg och cirkulära lösningar! Du har fem till tio års erfarenhet av inköp och försäljning samt god vana av att förhandla och att hantera kontraktsvillkor till kunder och leverantörer samt att upprätta avtal. Erfarenhet av affärer, regelverk och kontaktnät runt råvaruförsörjning från branscher såsom livsmedel, foder, lantbruk/energi, miljö/återvinning, logistik/åkeri är meriterande. Vidare är du en erfaren användare av affärs- och verksamhetssystem och vi ser gärna att du bidrar till att utveckla tekniska hjälpmedel och system inom inköp, logistik och planering. Gasum AB ingår i en nordisk koncern och du kommunicerar väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen är du affärsdriven, nyfiken och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och utåtriktad och tycker om att knyta nya kontakter med kunder och leverantörer. Vidare är du som person stabil och självgående och har lätt för att driva dig och ditt uppdrag mot uppsatta mål. Slutligen, du är en teamplayer som gillar att arbeta tillsammans med andra och bidrar till vårt goda arbetsklimat!

Erbjudande
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt uppdrag i ett företag som är föregångare inom hållbara energilösningar och cirkulär ekonomi i Norden. Du kommer till en organisation med engagerade människor och som alla gör sitt yttersta för att nå en renare framtid. Gasums företagskultur är öppen och hjälpsam och vi agerar utifrån våra "Leadership principles" i kombination med en målvetenhet och ett ansvar som leder oss mot nya möjligheter!

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning och tillträde efter överenskommelse. Placering i Linköping. Resor ingår i tjänsten med ca 10 dagar per månad, då främst till våra kunder, leverantörer och produktionsanläggningar i Sverige.

Ansökan
Gasum AB samarbetar i den här rekryteringen med Cojn Executive AB. Välkommen att skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Caroline Hansson 076-850 11 70. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 april 2020.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten