In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior Group Controller till Pierce

Gazella AB Stockholm

Gazella rekryterar en nyfiken och driven Junior Group Controller till Pierce. Pierce är Europas största online-återförsäljare av utrustning och tillbehör till motorcyklar och snöskotrar med verksamhet på 17 europeiska marknader. Bolaget har vuxit med 30 – 40% de senaste åren och söker nu en Junior Group Controller som ska stärka upp ekonomifunktionen i Stockholm och bidra till bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att få arbeta i en bred och utvecklande roll med stort kontaktnät, såväl med centrala funktioner på huvudkontoret samt övriga funktioner i koncernen. Rollen ingår i koncernens financialcontrol team som idag inkluderar 6 personer, där du rapporterar till Group Financial Controller. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Hägersten. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig skicka in ditt CV redan idag.

Vad Pierce erbjuder dig:
Pierce erbjuder en utvecklande och internationellt präglad arbetsmiljö där du får god möjlighet att utvecklas i både karriären och individuellt. Företagskulturen baseras på teamwork och det anordnas regelbundna aktiviteter och afterwork. Som anställd har du rabatt på Pierce produkter och erbjuds även möjligheten att få ta ett motorcykelkort. Inom bolaget uppmuntras initiativtagande och frihet under ansvar.

Din utmaning
  • Uppföljning och analys av månads- och årsbokslut tillsammans med dina kollegor.
  • Löpande arbete med intern kontroll och compliance.
  • Delaktig i upprättande av interimsrapporter samt årsredovisning.
  • Delaktig i koncernens skattefrågor innefattande skattestruktur, transfer pricing samt upprättande och kvalitetssäkring av inkomstdeklaration.
  • Arbeta med utveckling och analys av koncernens centrallager beläget i Polen.
  • Involverad och drivande i det fortsatta arbetet med att utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner samt andra ad-hoc uppgifter inom ekonomifunktionen.
Erfarenhet
Du har en akademisk examen inom ekonomi och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom revision. Du har god förståelse samt erfarenhet av K3, det är meriterande om du även arbetat med IFRS. Därutöver är du en avancerad användare av Excel samthar flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du ett flexibelt arbetssätt som präglas av nyfikenhet och ett öppet sinne för förändringar. Som person är du strukturerad och ansvarstagande, du är självgående men sätter laget före jaget. Vi ser även att du är prestigelös och lösningsorienterad. Du vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla verksamheten och dig själv. Vidare är du en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där du får chans att ha ett stort kontaktnät.

Pierce Sverige AB
Pierce är ett E-handelsföretag som har vuxit till att bli Europas ledande online-återförsäljare av utrustning och tillbehör inom motocross, motorcyklar och snöskotrar. Verksamheten finns i hela Europa genom sina butiker 24MX, XLmoto och SledStore. Företaget är på stark tillväxtresa, i början av 2009 bestod företaget av ett team på fyra personer, idag är de ca 380 anställda. På 17 marknader arbetar de för att kunna ge sina kunder ett enormt utbud av produkter på en exceptionell servicenivå.

Pierce har fått utmärkelsen 2020 Sweden's Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Kvalitetsutmärkelsen baseras på kriterier som bedömer Pierce strategiska inriktning, företagets operationella kapacitet, företagskulturen samt den ekonomiska utvecklingen.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Piercemed Gazella. Har du frågorär du välkommen att kontakta Rebecca Benholm som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: rebecca.benholm@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CVför att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Källa:

85 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten