In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren Mark- och VA-projektör till Geosigma

Geosigma Stockholm

Geosigma växer och söker nu en erfaren VA-projektör som vill vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Det finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap. Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Arbetsuppgifter

Gruppen Mark/Gata/VA består idag av sju medarbetare. Vår grupp samarbetar i flertalet projekt med goda resultat med företagets övriga teknikområden, exempelvis landskap, geoteknik och miljö/vatten.

Vi arbetar mycket med detaljprojekteringar av gator och VA-ledningar i förfrågningsunderlags- och bygghandlingsskedet. Vi arbetar även i tidigare skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar, utredningar och systemhandlingar till rollen som tekniskt sakkunniga inom frågor om VA-ledningar och gatubyggnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektering inom VA. Har du dessutom kunnande om något av våra övriga teknikområden - mark och gatuprojektering - så ses det som meriterande. Utöver rollen som projektör kommer Du även att arbeta som uppdragsledare med egna projekt och som teknikansvarig inom större projekt. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Är noggrann och ansvarstagande, intresserad och engagerad.
Vi ser ett stort mervärde i om Du dessutom är intresserad och gillar att lära och handleda andra medarbetare inom gruppen.

Om Geosigma

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss. Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, kommuner, ledningsägande verk och myndigheter.

Källa:

192 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten