In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Servicetekniker till Getinge

Getinge Ab Stockholm

Vill du bli en del av Getinge Groups arbete med att rädda liv och garantera produkter med toppkvalitet? Är du serviceinriktad, flexibel och driven med god teknisk kompetens? Då kan rollen som Servicetekniker hos Getinge vara rätt för dig!

Rollen
Som Servicetekniker kommer du att vara vår främsta representant hos våra kunder inom bland annat sjuk- och äldrevård, med ansvar att sköta deras steril- och desinfektionsutrustning. Rollen innehåller felsökning, reparation och service av tekniskt avancerade produkter i ett yrke som ställer stora krav på självständighet, noggrannhet och eget ansvar. I jobbet ingår även viktiga administrativa uppgifter så som uppföljning och dokumentering av utförd service samt mycket kundkontakt.

Tjänstens placering är i Stockholm med omnejd där du utgår hemifrån med servicebil som vi står för. Du kommer främst verka i Stockholmsregionen.

Din profil
Vi ser att du som söker har teknisk kompetens och ett gediget intresse för VVS, styr och reglerteknik samt automation. Du kommer få gå en internutbildning hos oss för att tillförskaffa dig den maskinspecifika kunskapen som krävs. Vidare är du stresstålig och förstår vikten av att alltid sätta kunden i fokus. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet från liknande arbete och bransch. B-körkort är ett krav liksom goda datorkunskaper (Officepaketet).

Eftersom kunden står i fokus blir din sociala kompetens av stor betydelse och du trivs med att samarbeta i team. Du har även god anpassningsförmåga och flexibilitet samt uppskattar ett varierande arbetstempo.

Din ansökan
Är du intresserad av att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicintekniskt företag vars produkter gör enorm skillnad för patienter, vårdpersonal och samhället runt om i världen? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 31 januari, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Jansson, tel. 073-678 49 21.

Källa:

160 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten