In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kvalitetschef

Gnotec Sweden Halland

Gnotec Sweden AB söker en erfaren kvalitetschef som ska ansvara för att driva och utveckla vår kvalitets- och miljöavdelning. Du arbetar nära och tillsammans med funktionerna på marknadsavdelning, inköp och produktion, för att nå bästa kundnöjdhet och resultat.

Hos oss bidrar du med ett gediget kunnande som du på ett pedagogiskt sätt delar med dig av, både externt och internt. Du är en person som trivs i en internationell miljö med många externa kontakter med kunder och leverantörer. Vi arbetar utifrån Lean och 5S och vi har nyligen startat upp tvärfunktionella produktionsteam där kvalitetsavdelningen bidrar till att göra grundorsaksanalyser samt arbeta med förebyggande åtgärder. Här har kvalitetschefen en viktig roll för att stödja och att fortsätta utveckla teamen framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetschef ansvarar du för en avdelning bestående av 10 medarbetare, kvalitetstekniker, miljökoordinator och mättekniker. Avdelningen ansvarar för kvalitetssäkring inklusive miljöledning och kvalitetskontroll vilket är förutsättningar för att göra hållbara affärer med våra kunder. I detta återfinns ansvar för verksamhetssystem enligt ISO 9001, ISO14001 och IATF 16949. Du ansvarar för att avdelningen analyserar avvikelser samt initierar förebyggande och korrigerande åtgärder. Vår strävan är noll fel och vi söker dig som formar och driver strategin och aktiviteterna kring detta.

Din avdelning har också nära kontakt med våra kunder vid revisioner och i samband med kvalitetsavtal och nya kundprojekt. Tillsammans med övriga funktioner och kollegorna i ledningsgruppen är du med och driver kvalitets- och verksamhetsutveckling i företaget. Kvalitetschefen rapporterar till General Manager för Gnotec Sweden.

Utbildning och erfarenhet
  • Akademisk utbildning med inriktning på teknik och kvalitet. Erfarenhet av tillverkande industri, gärna fordonsindustrin, är meriterande.
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • För att vara en framgångsrik kandidat tror vi att du har erfarenhet av några områden såsom ledningssystem för kvalitet och miljö, statistisk processkontroll/6sigma, ledarskap och kundkommunikation


PERSONLIGA EGENSKAPER


Som person är du initiativrik och målmedveten med förmåga att skapa teamkänsla och leda ditt team mot satta mål samt skapa engagemang inom företaget. Du har stort intresse för att utveckla och förbättra processer, metoder och rutiner samt är resultatorienterad.

Goda ledaregenskaper som lyfter avdelningens arbete samt skapar förutsättningar för medarbetarna och Gnotec Sweden i stort.

Vi ser fram emot din ansökan, ansök nu! Sista ansökningsdag är 12/1. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta General Manager Christina Nilsson 010-4981125 eller christina.nilsson@gnotec.com

Processen framåt kan innehålla steg för urval, intervjuer, referens- och bakgrundskontroller och psykometriska tester. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Vår gemensamma vilja är att göra Gnotec till ett enastående företag både som arbetsplats och samarbetspartner.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Gnotec - en leverantör av världsklass

Gnotec Sweden grundades 1984 i Gnosjö, Småland och är en snabbväxande tillverkare av metallkomponenter till den globala fordonsindustrin. Idag ligger huvudkontoret i Göteborg och produktions- och lagerenheterna i Kinnared, Reftele och Hyltebruk. Företaget har vuxit till en internationell koncern med en framtida planerad expansion. Gnotec Group har verksamhet i 4 länder med över 800 anställda. Läs gärna mer om Gnotec på gnotec.com

Källa:

60 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten