In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Innesäljare till Göteborg Energi!

Göteborg Energi Göteborg

Är du en driven person och en riktigt stjärna på sälj? Är du redo för den roligaste utmaningen i ditt liv? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Göteborg Energi säljare till deras fanatiska säljteam i centrala Göteborg. Ta chansen att knyta nya spännande kontakter, nya erfarenheter och en värdefull merit inom försäljning, vilket efterfrågas i alla branscher. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer arbeta med försäljning av elhandelsavtal. Dina främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer ha daglig telefonkontakt med nya kunder. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Roliga säljtävlingar med priser, både på individnivå och i team. Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med goda möjligheter till provision.

Tjänsten är på heltid med start omgående och du arbetar under kontorstider.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i din roll som innesäljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål samt tycker om möjligheten till att påverka din lön. Du har bra känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Vi ser även att du behärska svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

Erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst är en merit men inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten