In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

DIGITAL MARKNADSKOORDINATOR

Grade Ab Skåne

Vi på Grade tror på att skapa positiva resultat genom att höja kompetensen och engagemanget i kundernas organisationer!
I över 20 år har vi jobbat stenhårt för att ständigt utveckla och förnya vår lösning - det kommer vi aldrig att sluta med. Vi är ett gott gäng som är både engagerade, nytänkande och ihärdiga.

Tack vare våra framåtsträvande kunder och våra hängivna medarbetare är vi idag ett tryggt och självklart val när det gäller learning och talent management lösningar. Nu vill vi vässa oss ytterligare och söker därför en Digital Marknadskoordinator som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Brinner du för marknadsföring och framförallt digital marknadsföring? Är du beredd att kavla upp ärmarna och hugga i? För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att få vara med och bygga upp en marknadsfunktion från grunden.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som marknadskoordinator kommer ditt fokus framför allt att ligga på digital marknadsföring och marknadskommunikation men du kommer också att arbeta med traditionell marknadsföring och traditionella marknadsaktiviteter. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår:
 • hemsida/landningssidor
 • aktivt arbeta och utveckla bolagets närvaro i sociala medier
 • leadsgenerering via sociala medier och hemsida
 • säkerställa marknadskommunikationen i samband med nya produktreleaser, programförändringar och dylikt
 • Skapa, följa upp och analysera kampanjer för ny- och merförsäljning
 • hålla kontakt med reklam- och mediebyråer (om vårt behov ligger utanför din kompetens)
 • tillsammans med säljavdelningen planera och genomföra mässor och event
 • grafisk profil (löpande förbättringar)
 • allmänna marknadsrelaterade göromål
Tjänsten är på heltid med placering i centrala Lund (professorstaden). Du rapporterar till vår VD och arbetar i mycket nära samarbete med sälj- och produktavdelningen. Arbetet är förknippat med vissa planerade resor, uppskattningsvis ett par dagar per månad, varför körkort och en privat situation som möjliggör visst resande är en förutsättning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du brinner för online marketing och har adekvat högskoleutbildning inom digital marknadsföring. Vidare har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, från ett produktbolag där mjukvarubolag ses som starkt meriterande. Skype, videokonferenser, webinars o. dyl. är du både van vid och ser fördelarna med. Du har också lätt för att uttrycka dig, behärskar svenska och engelska obehindrat samt förstår skillnaden mellan tryckt och digital kommunikation och marknadsföring.

Arbetslivserfarenhet av nedan är ett krav (meriterande står inom parentes):
 • Sociala medier - FaceBook och LinkedIn (Instagram)
 • CMS - Hemsidor och landningssidor (Wordpress)
 • Google - SEO och Analytics
 • Webbtjänster - (MailChimp, Pipedrive)
 • Grafisk formgivning - Adobe Creative Suite
 • Account Based Marketing - marknadsföring mot smalare målgrupper och nyckelkunder/prospekts
 • Lead generation (Albacross)
Som person är du nyfiken, ihärdig, förändrings- och förbättringsorienterad. Du har ett stort intresse för online marketing och håller dig, inom området, uppdaterad kring trender och nyheter. Vidare har du ett grafiskt sinne, en kommunikativ känsla samt räds inte att fatta beslut. Du ser också vad som behöver göras och uppskattar ett högt arbetstempo. I den här tjänsten är det helt avgörande att du är lika mycket uppstartare, genomförare som uppföljare.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med
rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena
Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller
Helena Fransson via 0705-540 504. Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:218580/

Vi vill ha din ansökan senast 15 augusti 2018.
Intervjuer kommer att hållas andra halvan av augusti. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Grade hjälper organisationer att förbättras. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att öka engagemanget för att nå organisationens potential. Våra lösningar är enkla att införa, roliga att arbeta med och lätta att anpassa utifrån unika behov. Med mjukvaran LUVIT får organisationer ett Talent Management- och Learning Management i samma IT-stöd.
LUVIT hanterar en rad olika områden som medarbetarsamtal, målstyrning, kompetenshantering, e-learning, kursadministration och analyser. Grade finns i
Lund och Stockholm och har 26 anställda. Besök gärna vår hemsida www.grade.com för mer information.

Källa:

657 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten