In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Control Manager till Granngården AB Malmö

Granngården Ab Skåne

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.
Granngården (som sedan 2016 ägs av norska Felleskjøpet) har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år. Controlling är en del av den nordiska retailorganisationen.

"Vi är enkla och raka. Vi inspirerar varandra, och vi bryr oss."
Vill du vara en del av Granngårdens fina kultur erbjuds du nu att själv tillsammans med ekonomichefen utforma din tjänst som Business Control Manager och samtidigt utveckla teamet du ansvarar för.
Granngården söker en erfaren Business Controller med stort affärsintresse. Ta chansen att jobba i en nyckelroll belägen på huvudkontoret i Malmö. Ett levande kontor där man ser till sina kollegors intressen. Kanske vill du träna på lunchen, eller gå med i Granngårdens toughest-lag?

Business Controll Manager har det övergripande ansvaret för bolagets interna rapportering och för budget, analys, prognoser samt uppföljning och är en nyckelperson för ekonomichef Retail Norden samt VD/Landschef för Granngården. Du rapporterar till ekonomichef Retail Norden som är placerad i Norge.

Du är redo att ta dig an och växa inom nedan ansvarsområden:
  • Personalansvar för tre medarbetare
  • Leda och utveckla analys, budget- och prognosarbete
  • Rapportering
  • Effektivisera processer och rutiner
  • Ansvar for bolagets femåriga affärsplan
  • Delaktighet i bokslutsarbetet
  • Driva och utveckla uppföljning per region tillsammans med Business Controllers och regionala säljchefer
  • Ansvara för bolagets BI-system
  • Driva kontinuerlig förbättring i hela verksamheten genom analytiska insikter samt proaktiv ekonomistyrning
Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av arbete inom controlling, kanske inom detaljhandeln?
Vi ser att du har viss erfarenhet inom ledarskap och du är en strategisk och omtyckt ledare som får människor att växa. Som person är du driven av affären, jobbar proaktivt och skapar dig snabbt en överblick. Du är en trygg och stabil person med en analytisk ådra som bidrar till fin stämning i gruppen och på bolaget med ditt kommunikativa sätt.

Har vi fångat ditt intresse?
Kontakta oss så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Granngården med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

60 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten