In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Taktisk personalplanerare till Green Cargo

Green Cargo Ab Örebro

Taktisk driftledare / personalplanerare sökes till Green Cargo i Hallsberg

Är du en person som trivs med att lösa för dagen uppkomna situationer som innebär ändringar i tidigare planerade scheman? Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Syftet med rollen är att tillsätta alla tjänstgöringsturer så att produktionsplanen är komplett inför utförande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsätta återstående personalresurser för produktionsbehov enligt checklista
  • Behandla inkomna ledighetsansökningar i utrullad plan
  • Avtalsenlig rapportering för rätt lön i våra system
  • Beställning, avbokning och ombokning av passresebiljetter och överliggningsrum
  • Ombeordring och dialog med produktionspersonal
  • Strukturerad återkoppling och överlämning till Produktion och inom Planering
  • Säkerställa att justeringar i produktionsplanen tar hänsyn till gällande miljö-, säkerhets- och arbetstidsbestämmelser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha tät kontakt med medarbetare, främst per telefon. För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra enheter på avdelningen samt andra avdelningar inom Green Cargo.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du god kännedom om kollektivavtal och arbetsrätt.

Som person har du en förmåga att se helheten och har god samarbetsförmåga med övriga i en organisation. Du är en god kommunikatör, är noggrann, ansvarstagande, drivande och har ett högt säkerhetstänk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten