In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Grundlärare i fritidshem till Ängslättskolan grundsärskola

Grundskoleförvaltningen Skåne

Nu söker vi en grundlärare fritidshem till vår utökade grundsärskoleverksamhet! Här blir du ett team med andra engagerade kollegor och kommer att få vara med och utveckla verksamheten. Du kommer att samarbeta tätt med elevassistenter och ansvarar för att driva och utveckla fritidsverksamheten. I din roll som grundlärare fritidshem hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Som grundlärare fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt en fritidspedagogsexamen. Du får gärna vara inriktad mot idrott eller estetisk verksamhet. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Hos oss är det strakt meriterande om du tidigare arbetat med elever med funktionsvariation. Har du erfarenhet av AKK är det ett plus. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Det är extra viktigt att du har förmågan att kunna se till varje elevs förutsättningar och behov. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar med relevanta digitala verktyg. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

259 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten