In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Specialpedagog till Mellersta Förstadsskolan, nu har du chansen!

Grundskoleförvaltningen Skåne

Till Mellersta Förstadsskolan söker vi nu en specialpedagog som i vårt elevhälsoteam samordnar den specialpedagogiska verksamheten för elever i årskurs 6-9 tillsammans med en kollega. I ditt uppdrag ingår bland annat att göra utredningar, utarbeta åtgärdsprogram och att handleda kollegor och elever. Du ska ha ett helhetsperspektiv, med fokus på verksamhetens bästa. Vid behov ska du delta i svåra samtal som ett stöd för lärarna. Du har ansvar för delar av de kompensatoriska hjälpmedel som finns på skolan, och ska arbeta med ny teknik, såsom läsplattor, datorer mm.

Kvalifikationer
Du som söker är behörig och legitimerad grundskolelärare med påbyggnadsutbildning till specialpedagog. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en medarbetare som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och har en förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Vi ser gärna att du har en specifik läs-och skrivinriktning i din utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med screening på individ och gruppnivå. Du känner dig trygg i att genomföra pedagogiska utredningar och att i skrift sammanfatta dessa på god svenska. Du kan göra kvalificerade observationer av undervisning och kan återkoppla analyser och slutsatser till kollegor tydligt och på ett sätt som upplevs som ett stöd i utvecklingsarbetet. Du har vana att utarbeta åtgärdsprogram och erfarenhet av arbete med elever i högstadieåldern. Du har en god skriftlig förmåga och kan skriva ansökningar och rapporter som ett stöd till ledningen, elevhälsoteam och kollegor. Du upprätthåller goda kontakter med våra externa aktörer och vet till vem du ska vända dig med olika frågeställningar. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och är prestigelös.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

290 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten