In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktionslogistisk chef till Gunnebo Industries i Västervik

Gunnebo Industrier Ab Kalmar

Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Gunnebo Industries söker nu en produktionslogistisk chef till sin kättingproduktion i Västervik, Småland. Har du tidigare erfarenhet från tillverkande industri och produktionslogistik och känner dig mogen att axla en roll inom produktion i ett marknadsledande internationellt företag? Är du en nyfiken och initiativrik person som får saker gjorda? Då kan vi erbjuda dig en utvecklande roll med stora möjligheter att påverka.

Rollen
I rollen som produktionslogistisk chef ansvarar du för produktionsplanering och avrop där din uppgift är att detaljplanera i produktionen och prioritera mellan olika produkter och maskiner. Du har även ansvar för övergripande logistikfrågor i fabriken, såsom lagerdimensionering, inventering, eventuell legotillverkning och materialflöden samt inköp. Du ansvarar även för framtagning och uppföljning av mål inom ansvarsområde gällande bl.a. lagernivåer. Du ska även se till att lagersaldon är korrekta samt att kundorder erhåller korrekta leveranstider. I rollen ansvarar du även för cyklisk inventering och ett kontinuerligt underhåll av basdata, kapacitet etc.

Du ingår i ledningsgruppen för Kättingfabriken och rapporterar till fabrikschefen. Du kommer att ha ett nära samarbete med Gunnebo Industries centrala logistikavdelning som är placerad i Växjö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för produktionsplanering och avrop med kapacitets- och behovsplanering av maskingrupper
  • Genomföra riskanalyser, skapa handlingsplaner (BPD-plan) samt driva och följa upp dessa.
  • Initiera, utveckla, driva och förbättra arbetssätt och metoder inom produktionslogistik
  • Sammanställa SOP-fil och analysera utfallet
  • Aktivt bevaka leveranstider och informera marknadsavdelning om förseningar
  • Utreda och besvara förfrågningar på nuvarande produkter
  • Säkerställa att rätt produktionsmaterial finns i fabriken i rätt tid
  • Vid behov initiera tidsstudier i produktionen
  • Hantera egna ADD-ärenden
  • Tillse att transporter till och från fabriken följer uppsatt schema
Din bakgrund
Du har högskoleutbildning inom logistik, teknik eller ekonomi. För uppdraget krävs goda kunskaper inom produktionslogistik och produktionsflöden, liksom kompetens inom något större affärssystem, gärna SAP. För rollen krävs även goda kunskaper inom Excel. Minst tre års erfarenhet av produktionslogistik inom tillverkande industri är ett krav, liksom flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, vetgirig och vågar tänka annorlunda. Du är samarbetsinriktad, initiativrik och strävar ständigt efter utveckling och förbättring av verksamheten. Du är social och tydlig i din kommunikation med ett analytiskt, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt.

Ansökan

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/aktuella-jobb. Sista ansökningsdag är 15 januari 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Åsa Söderberg 072 023 55 01.

Sökord: produktionslogistik produktionsplanering inköp logistik lager inventering avrop kapacitets- och behovsplanering Gunnebo Industries kätting tillverkande industri

Källa:

55 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten