In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Komvux Malmö söker Yrkeslärare Barn- och fritid placering Pauliskolan

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen Skåne

* Planering, undervisning och bedömning. * Utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. * Samarbete i arbetslag och i andra konstellationer, bidra aktivt till det kollegiala lärandet. * Verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt aktivt påverka och stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven. * Bidra till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
* Grundutbildning som förskollärare eller fritidspedagog * Vidareutbildning med Yrkeslärarexamen * Meriterande om du tidigare arbetat som Barn- och fritidslärare * Personlig lämplighet värderas högt Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Källa:

64 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten