In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Skolsköterska till Universitetsholmens gymnasium

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen Skåne

* Vi på Universitetsholmens gymnasium söker nu efter en dig som är en strukturerad sjuksköterska och som vill befinna dig mitt bland våra elever samtidigt som du arbetar förebyggande och utvecklande med skolans hälsoarbete. Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete. Som skolsköterska arbetar du med hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Malmö stads basprogram för elevhälsans medicinska insats. Uppdraget innefattar också vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med rektor, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan. Om du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag, så är du varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten så krävs det att du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du ska även ha minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska mot antingen barn och/eller ungdomar. Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av arbete som skolsköterska - Erfarenhet av att arbeta med barn och/eller ungdomar. - God digital kompetens För tjänsten behöver du ha mycket god svenska i tal och skrift och det är en fördel med andra övriga språkkunskaper. Denna tjänst kräver att du har ett bra bemötande och kan skapa förtroende hos ungdomar. Elevhälsans tvärprofessionella teamarbete kräver god samarbetsförmåga, helhetssyn, flexibilitet och en stark tilltro till människans förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Arbetet förutsätter att du är trygg i din arbetsroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Källa:

216 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten