In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Nyfiken på ledarskap i äldreomsorgen?

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Skåne

I detta uppdrag får du en förlängd introduktionstid vilket betyder att du inte kommer att ha eget ansvarsområde direkt. Istället kommer du att introduceras och coachas av erfarna kollegor. Du blir introducerad i Malmö stads IT-stöd, riktlinjer och rutiner. Du kommer att hoppa in som chef när kollegor är frånvarande eller vid arbetstoppar för att prova på. Samtidigt kommer du även att ha självständiga arbetsuppgifter, t ex driva mindre projekt och genomföra utredningar. Introduktionstiden blir individuellt anpassad i både innehåll och tid utifrån dina tidigare erfarenheter och utbildningar. Vi ger dig verktyg så att när du är redo och tjänst finns ledig, får du ansvar för eget sektionschefsområde inom avdelningen för ordinärt boende eller särskilt boende. I rollen som sektionschef kommer du att ha budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.

Kvalifikationer
För att anställas som sektionschef krävs att du har universitets/högskoleexamen (180 hp) inom exempelvis socialt arbete, hälso- och sjukvård, beteendevetenskap eller annan utbildning arbetsgivaren anser lämplig för uppdraget. För detta uppdrag är följande intressen, egenskaper och förmågor viktiga: - drivkraft och intresse att leda medarbetare och att ansvara för en verksamhet - kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt - nyfikenhet och öppen för utmaningar som ledare - förmåga att strukturera, planera och administrera - intresserad av att leda förändrings- och utvecklingsarbete - ett reflekterande synsätt samtidigt som du har förmåga att driva arbetet framåt och uppnå resultat - intresse att leda i en politiskt styrd organisation Vi välkomnar sökande som har ett stort och genuint intresse för förvaltningens målgrupp och som vill vara med och bygga framtidens vård och omsorg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Källa:

285 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten