In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Enhetschef IT

Hässleholms kommun Skåne

Nu söker vi en enhetschef som vill vara med och fortsätta leda den digitala utvecklingen i vår kommun!

Det här erbjuder vi dig!

Som enhetschef på kommunens IT-avdelning ansvarar du för avdelningens service och support mot kommunens verksamheter. Här ingår ansvar för servicedeskfunktionen och tjänstekatalogen för IT-tjänster men även ansvar för konkreta delar som ärendehanteringssystem och samordning vid problem och incidenter.

Vi söker dig som kan kombinera ett brett IT-tekniskt kunnande med goda ledaregenskaper och har ett stort intresse av att utveckla IT-leveransen tillsammans med kommunens verksamheter. Du har en viktig samordnande roll i avdelningens arbete med att leverera en modern, stabil och säker IT-miljö men även i arbetet med att driva på den digitala utvecklingen inom Hässleholms kommun. Här kommer du arbeta i nära samarbete med avdelningens driftenhet och kommunens IT-strateg mot kommunens verksamheter inom allt ifrån specifika IT-tjänster till utveckling av nya digitala arbetssätt med hjälp av nya tekniska lösningar. Du kommer även ha ansvar för kommunens fortsatta implementering av Office 365.

Din arbetsplats kommer att vara på Havremagasinet tillsammans med avdelningens totalt 30 medarbetare.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som t ex friskvårdsbidrag, möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar och möjlighet att löneväxla till pensionsförsäkring.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med IT och leverans av IT-tjänster inom stora organisationer, gärna inom offentlig verksamhet samt högskoleutbildning inom IT. Har du tidigare erfarenhet av att leda IT-support inom större verksamheter och någon form av utbildning eller erfarenhet inom IT-service och support, exempelvis mot IT Servicedesk manager eller IT support specialist är det meriterande

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Självklart har du mycket hög IT-kunskap och kompetens inom Office 365 utifrån implementering, leverans och utbildning. Vi ser också gärna att du har kompetenser inom Microsoft klienthantering såsom SCCM och Intune.

Du är en person som är trygg och stabil i dig själv, tar initiativ och har mod att agera och fatta beslut samtidigt som du är mån om nära samarbete med de parter du arbetar med. Som ledare är du tydlig och skapar engagemang och delaktighet. För dig är det självklart att följa utvecklingen inom området och du har lätt att se möjligheter och att komma med idéer som kan omsättas i praktiken och leda till resultat. Du ser till verksamhets bästa och har ett helhetssyn.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Intervjuer är inplanerade till den 6, 7 och 8 april.

Om oss

Kommunledningsförvaltningen ansvarar för kommunövergripande utvecklingsfrågor och gemensamma funktioner inom ekonomi, personal, kansli, it, fiber, tillväxt och kommunikation, räddningstjänst och arbetsmarknad samt ärendehantering till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

IT-avdelningen ansvarar för drift och utveckling av kommunens interna IT-miljö så som infrastruktur, servermiljö, förvaltningsspecifika verksamhetssystem, telefoni, Internet och e-post.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Källa:

80 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten