In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Hemfrid söker driven Säljchef

Hemfrid i Sverige Ab Stockholm

På Hemfrid hjälper vi våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att växa ytterligare. Hemfrids tjänster är starkt efterfrågade och nu söker vi en driven Säljchef.

Dina arbetsuppgifter

Som Säljchef är ditt uppdrag att aktivt arbeta med att utveckla och bedriva säljfunktionen inom företaget. Du kommer ha personalansvar för vår säljavdelning som både består av både utesäljare sam innesäljare. Våra innesäljare arbetar i en kundservicefunktion där de hanterar inkommande frågor från kunder via telefon, mail och chatt. Våra utesäljare arbetar med hembesök hos kunder som själva valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår webb.

I rollen som Säljchef ingår bl.a. följande uppgifter:
  • Personalansvar för säljteamet på Hemfrids samtliga sex kontor (15 säljare anställda hel- alt.deltid)
  • Ansvar för säljaktiviteter som mässor och event
  • Delaktig i affärs- och konceptutvecklingen på Hemfrid
  • Själv genomföra säljbesök vid behov
Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som driven, affärsinriktad och högt engagemang. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • God dokumenterad erfarenhet från tjänsteförsäljning - gärna mot privatpersoner
  • Erfarenhet från tidigare arbete med personalansvar
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
  • Drivs av att arbeta nära affären och skapa goda samarbeten
  • Innehar B-körkort
  • Meriterande om du besitter erfarenhet för en försäljningsfunktion i tillväxt
Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, rekryteringsansvarig: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås med omnejd. Vår nya satsning 2018 är även tillväxt i Linköping.

Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se

Välkommen till Hemfrid!

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten