In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsekonom - HTS Safety

HTS Safety Jönköping

Är du en lagspelande redovisningsekonom som brinner för redovisning? Vi söker nu en Redovisningsekonom på HTS Safety för ett interimsuppdrag på deltid. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen supporterar koncernens varumärkesbolag som återfinns i flera branscher och på flera marknader, främst Sverige och Tyskland men också bl a Danmark, England och Österrike. I din roll som Redovisningsekonom arbetar du tillsammans med ekonomichef och ekonomiassistent där ni stöttar de interna kunderna med uppföljning och analyser samt löpande redovisning- och skattefrågor allt för att underlätta din kunds vardag.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant ekonomiutbildning med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisningsarbete. Som person är du självgående, prestigelös, initiativtagande och drivs av ett härligt engagemang. Du förstår vikten av att vara serviceorienterad och att ha kunden i fokus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänstens placering är i HTS Safetys nybyggda lokaler på Hedenstorp, Jönköping.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten