In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

EPiserver utvecklare till ICA i Stockholm

Ica Sverige Stockholm

Nu har du som EPiServer utvecklare chans att få vara med och sätta grunden så att ICA.se kan växa in i framtiden!

Vi på ICA håller nu på att bygga nya ICA.se på EPI11 och vill ha med dig som brinner för EPiServer. Trivs du i en miljö som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde? Bra! Den här möjligheten är för dig som vill skapa riktig kundnytta och utveckla en av Sveriges största sajter!

Bli en del av ett sammansvetsat autonomt team som vill göra skillnad och förbättra vardagen för ICA:s Kunder.

Vi erbjuder dig
  • Tillfälle att få bygga om hela ICA.se och sätta grunden för en välsmord EPI11 plattform
  • Möjlighet att fördjupa dig inom EPiServer och/eller bredda dig inom .NET Core
  • Bli en del av en organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär av varandra
  • En datadriven och användarcentrerat organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som EPiServer utvecklare kommer du tillhöra Content teamet. Din huvuduppgift kommer vara att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bygga en plattform som kan möta framtidens krav på en stabil och skalbar produkt. Du kommer att vara den som driver arbetet med att bygga hela ICA.se på EPi11 och hela tiden säkerställa att detta görs på ett optimalt sätt.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör Digital Experience som idag består av 6 tvärfunktionella produktteam. I ditt närmaste team finns andra utvecklare, produktägare, scrummaster, UX och designer. Du jobbar även nära arkitekter, testautomatiserare och devops. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

Mer om dig

Vi söker dig som är en duktig EPiServer utvecklare som kanske varit med på liknande resa tidigare. Du är trygg i att kunna driva, sätta prioriteringar och riktlinjer för att kunna konfigurera, optimera och vidareutveckla EPi11 på bästa sätt.

Du är teamorienterad och ser att bästa lösningen ofta är ett resultat av samarbete och ser fördelar med par- och/eller mobprogrammering. Du är van att jobba med transaktionsintensiva system och har framförallt ett driv att förstå ICA:s kunder för att utveckla produkter som ICA:s kunder vill ha.

Vi ser med stor fördel om du även har erfarenhet av eller vill utvecklas inom .NET core och har troligtvis även kunskaper i Enhetstester, och REST samt intresse för Azure. Du har även bra kunskaper inom prestanda och integrationer.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Källa:

69 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten