In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljande försäkringsrådgivare till CC Outbound

If Skadeförsäkring Ab Göteborg

Är du en säljare med hjärtat på rätt ställe? Då är du välkommen att söka till oss!

" Det positiva med att jobba på if är först och främst att det är ett väldigt seriöst företag. Vi fokuserar väldigt mycket på att ge våra kunder det bästa skyddet och den bästa servicen. Det är en mycket uppmuntrande och trevlig kultur bland kollegor. Det ges alltid möjligheter för utveckling, i form utav utbildning och ansvarsområden. Personalens förslag och åsikter tas tillvara och efterfrågas, vi blir delaktiga i hur vårt arbete och vår arbetsplats ska vara för att den ska kunna fortsätta att vara bäst. If värnar om både sina kunder och sin personal "

Michael Post Cronberg

Certifierad Försäkringsrådgivare, CC Outbound

På vår proaktiva säljavdelning, Customer Center Outbound är glädje och driv två anledningar till vår framgång. Vi tror att hemligheten till framgång ligger i att kunna balansera arbetsglädje på riktigt samt en hög arbetsmoral. If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vår säljavdelning.

I din roll som säljande försäkringsrådigvare ...

...får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja försäkringar. Du kommer att arbeta med privatkunder och hantera samtliga försäkringar som vi erbjuder, som exempelvis hem – bil- och djurförsäkring. Din uppgift är att ringa ut till våra kunder och boka ett samtal för att genomföra en försäkringsgenomgång. Genom rätt behovsfrågor och analys skräddarsyr du och erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter varje kund. Du kommer även hantera administrativa uppgifter parallellt i våra interna system och program. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen startutbildning första månaden där du blir certifierad försäkringsrådgivare.

Vi söker dig...

...som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett stort team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att...
  • Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorkunskap och känner dig trygg med datorn som ditt främsta verktyg
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundservice/försäljning men inget krav då vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig....
  • En tjänst på vårt flagshipkontor med karriär- och utvecklingsmöjligheter.
  • En timmes friskvårdstimme varje onsdag på arbetstid tillsammans med dina kollegor.
  • Ett av de högre friskvårdsbidragen, sjukvårdsförsäkring och rabatterade försäkringar.
  • Pingisrum, boulebana och självfallet flertalet kaffemaskiner i nyrenoverade lokaler
  • En förmånsbeskattad lunch på två lunchrestauranger med otaliga alternativ.
  • En gedigen startutbildning där du blir certifierad försäkringsrådgivare
  • Sist men inte minst - underbara kollegor!
Vill du bli min nya kollega?

Övrigt: Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier. För att ansöka till tjänsten vill vi att du bifogar ett CV och personligt brev innan den 27 Juni. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta: Sandra Sörensen på 070-9624501 eller sandra.sorensen@if.se(rekryteringsansvarig på CC Outbound). Eller Isabelle Marcos som idag jobbar som certifierad rådgivare på CC Outbound ( 031-3456633 ) för att veta mera hur det är att jobba på vår avdelning.

Arbetstider: Mån 08.00-17.00 , tis 08.30-17.00 , ons 09.00-18.00 , tors 09.00-18.00 , fred 09.00-16.00

Apply

Källa:

126 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten