In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Serviceinriktad administratör

Incell International AB Stockholm

Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA. Vi söker nu en driven och serviceinriktad administratör som vill vara en del av vår resa mot att bli den världsledande leverantören av smarta och hållbara litium batteri lösningar.

Incell växer och vi behöver komplettera vårt kontor I Kista med en Office coordinator. Som Office coordinator hos oss på Incell är du spindeln I nätet på kontoret. Du ansvarar för kontorsmiljön och stöttar våra chefer och medarbetare med administration som tillhör kontoret. Förutom sedvanliga uppgifter såsom att beställa förbrukningsvaror, hantera post och enklare fakturor, vara kontaktperson åt leverantörer, etc. kommer du även att stötta HR-funktionen i vissa administrativa sysslor. Du kommer även att projektleda både mindre och större ad hoc projekt som kan förekomma samt samordna konferenser och aktiviteter.

Vem är du?
  • Som person är du strukturerad, orädd och tar dig gärna an nya utmaningar. Du gillar när ingen dag är den andra lik och du har många bollar i luften.
  • Du har minst några års erfarenhet av liknande uppgifter, gärna i en internationell miljö
  • Dokumenterad god administrativ förmåga
  • Vana av att genomföra ad hoc projekt
  • God samarbetsförmåga
  • Behärskar hela Officepaketet
  • Uttrycker sig obehindrat i både tal och skrift, även på engelska
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta vår rekryteringskonsult Peter Ternebring på Confidera Urval, telefonnummer 070–639 88 89. Läs mer om Incell och sök tjänsten på www.incellint.com

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten