In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Familjärt bolag i Saltsjö-Boo rekryterar Ekonomiassistent

InfraKonsult Sverige AB Stockholm

InfraKonsult AB söker nu en ekonomiassistent till en roll med varierande arbetsuppgifter och egna ansvarsområden. På sikt finns utvecklingsmöjlighet till större ansvar för ekonomigruppen. Är du ekonom som söker en långsiktig arbetsplats?
Sök tjänsten idag då vi kan tillsätta den innan sista ansökningsdatum!

Arbetsuppgifter
  • Sköta faktureringen för två bolag
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Daglig löpande bokföring
  • Stötta ekonomichef i bokslutsarbetet
  • Stötta i löneadministration
  • Stötta och hjälpa projektledare i projekt
  • Boka resor, beställa kontorsmaterial och gå igenom in- och utgående post
Tjänsten är långsiktigt och vi ser att den på sikt kommer utvecklas mot större ansvarsområde.

Tjänsten kan vara både på deltid eller heltid.

Din Bakgrund

Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning och/eller YH-utbildning inom ekonomi.
Du har några års erfarenhet av administration och ekonomiuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god engelska. Du behärskar Office-paketet då vi arbetar mycket i Excel. Vi använder oss idag av Visma Tid, Visma Administration och Visma Lön och vi vill gärna att du arbetat i Visma eller liknande program.

Du har B-körkort då du ibland arbetar på våra andra kontor - Stockholm Syd och Stockholm Nord.

Du söker en långsiktig roll och vill på sikt ha en utveckling inom ekonomi med större ansvar. Du trivs bäst i en organisation där det är högt till tak och med familjär känsla.

Som person är du noggrann och har alltid hög kvalitet i dina arbetsuppgifter. Vidare är du självgående och tar egna initiativ till effektivisering av rutiner i arbetet. Du är social, engagerad och kommunikativ, du gillar när det händer mycket under en arbetsdag. Rollen som ekonomiassistent hos InfraKonsult kräver att du har en prestigelös inställning då du kommer få ta dig an olika arbetsuppgifter, högt som lågt. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför just du passar för tjänsten hos InfraKonsult.

Om InfraKonsult

Vi är en koncern bestående av tre aktiebolag.

Infrakonsult Sverige AB
Infrakonsult Sthlm Syd AB
Infrakonsult Sthlm Nord AB

Koncernen har för närvarande 32 anställda och verksamheten bedrivs mestadels i Stockholmsregionen. Vi genomför bygg- och projektledning inom mark- och anläggningssektorn. Kunderna är i huvudsak statliga verk, kommuner och landsting.

Som företag värnar vi om våra anställda. Under åren har vi t.ex. ställt upp i Bellmansstafetten där både anställda och deras familjer är välkomna. Hos oss på InfraKonsult råder en familjär stämning där kollegorna har nära till skratt och gärna umgås privat.

Varje år avsätter vi en budget för att skänka till olika välgörande ändamål.
Som exempel har vi skänkt pengar till Psoriasisförbundet, Läkare utan gränser,
Missing people och liknande.

Källa:

289 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten