In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Serviceinriktad Leveranskoordinator till Instabox

Instabox Stockholm

Som Leveranskoordinator hos Instabox ansvarar du för att våra körningar utförs enligt ett tight tidsschema. Före varje körning kommer du att vara med och leda paketsorteringen och medan körningen pågår kommer du att jobba som support till kurirerna där du håller koll på att allt går som det ska. I rollen ingår det även schemaläggning och översyn av både befintliga och nya rutter. Du kommer att ha ett stort kontaktnät då du koordinerar för våra leveranser och ha daglig kontakt med våra kurirer och kundtjänstteam.

Ansvarsområden
  • Schemaläggning och bemanningsplanering av kurirer.
  • Ledning av sorteringsarbete.
  • Trafikledning under pågående körningar.
  • Översyn och planering av rutter.
  • Personaladministration.
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med fyra andra kollegor och ha varierande uppgifter. I takt med att bolaget växer kan du komma att ansvara för projekt och få fler ansvarsområden.

Om dig som söker
Vi ser gärna att du har arbetat i en koordinerande roll innan där du har haft breda kontaktytor och arbetat serviceinriktat. Vi tror att du är en person som har stenkoll på detaljerna och som gillar att ha en bra struktur i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll där du har hanterat bemanning av personal. Du trivs i en fartfylld miljö och gillar att ha många bollar luften. Givetvis ser vi att du har ett stort intresse för logistik och e-handel, även om du inte behärskar det fullt ut idag (det gör vi!).

Du är omtyckt av folk omkring dig och många skulle beskriva dig som snäll, generös och serviceinriktad. Du väntar inte på att någon ska säga åt dig vad du ska göra utan är bra på att själv ta initiativ och vill ständigt förbättra dig själv och verksamheten. Vi tror att du motiveras av att bygga upp något och gillar att få påverka och sätta ditt avtryck.

Krav
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
  • Svenska och engelska obehindrat i text och tal
Meriterande
  • C-körkort
  • Erfarenhet från lager eller e-handel
Vi erbjuder dig
Som Leveranskoordinator hos Instabox kommer du att få ett varierande och fartfyllt arbete. Du kommer att vara del av ett härligt team som alla är med och utvecklar Instabox. Du kommer att sitta i Bromma tillsammans med dina kollegor. Då du blir en del av ett växande bolag kommer du att ges goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv påverka ditt arbete. Detta är en heltidstjänst och arbete på kvällar och helger ingår.

Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande- så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda@instabox.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Övrig information
Start: Omgående.
Plats: Bromma.
Lön: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Arbetstider: Obekväma tider ingår i arbetet (kvällar och helger).
Arbetsgivare: Instabox AB.

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten