In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Analyst med bra systemförståelse till ett uppdrag på ca 6 månader i Malmö

Invici Skåne

Vi söker nu en Business Analyst till en av våra kunder för ett uppdrag på ca 6 månader, men det kan bli längre. Uppdragsgivaren är en stor internationell koncern men denna position fokuserar på Norden

Beskrivning av tjänsten

Fokus i tjänsten ligger på uppföljning av försäljning, kostnader, marginaler och resultat som finns inom affärsenheten. Genom finansiella analyser och mål följer man förändringar av den finansiella effektiviteten. Genom att säkerställa och förstå resultaten och utvecklingen av verktyg och processer. Vissa redovisningsuppgifter ligger också i tjänsten, så bredden i uppdraget spänner från redovisning, rapportering och analyser.
  • ta fram siffror och data från SAP och göra finansiella analyser av dessa verksamhetssiffror
  • göra underlag för prognoser, trender och resultatanalyser
  • ta fram underlag för ekonomiska eller affärsmässiga beslut
  • vara delaktig i budgetarbeten
  • supportera verksamhetsutveckling eller göra utvärderingar av redan införda åtgärder.
Vem är du?

Du är civilekonom med en erfarenhet av liknande uppgifter och du har troligen mellan 5 till 10 års erfarenhet av redovisning och/eller controlling. Du måste vara systemdriven och gilla att grotta ner dig i system för att hitta rätt siffror som du sedan kan analysera. Bra kunskap i SAP och en vana av att arbeta i ett BI system så som QlickView. Bra kunskaper i Excel är nödvändigt. Som person måste du vara strukturerad och noggrann då du kommer att hantera en stor mängd av data och kunna interagera med många delar av verksamheten.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Källa:

368 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten