In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Technical Product Manager till Isaberg Rapid

Isaberg Rapid Ab Jönköping

Är ditt nästa steg i karriären en tjänst som tekniskt ansvarig Produktchef i en internationell miljö så har vi nu jobbet för dig.

Vi söker en innovativ och driven Utvecklingsingenjör med helhetsansvar med förmågan och viljan att anta framtidens utmaningar inom ett växande produktområde. Du kommer ingå i ett centralt utvecklingsteam där du tillsammans med kollegor i Sverige och utomlands driver utvecklingen för Rapids Elektriska produkter. Arbetet bedrivs i projektform, vilket innebär täta kontakter med produktions- och marknadsavdelningarna, samt våra leverantörer.

Tjänsten som tekniskt ansvarig Produktchef är väldigt varierande. Bl.a kommer du ansvara för att:
  • Tillsammans med Produktchef på marknadsavdelningen koordinera, leda och utveckla strategier för sortimentet.
  • Vara insatt i kundkrav, miljökrav, provning & verifieringsmetoder samt lagar och förordningar som gäller produkterna.
  • Driva och medverka i utvecklingsprojekt.
  • Ansvara för att produkterna uppfyller produktspecifikationer.
  • Konkurrentbevakning och omvärldsbevakning.
  • Bistå med teknisk sakkunskap vid reklamationer, produktionsproblem & kvalitetsproblem.
  • driva innovationer inom segmentet
Vi tror att du som söker är Ingenjör med relevant utbildning, gärna inom mekatronik. Grundläggande elkunskap är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av internationellt utvecklingsarbete och projektarbete, och det är inget hinder om du är i början av din karriär. Vidare är du duktig på att dokumentera och förstår viktigheten av certifieringar och direktiv.

För att lyckas och trivas i detta arbete behöver du sätta ett värde i att vara flexibel, kreativ och analytisk med fokus på kundnytta. Då arbetet sker i nära samarbete med våra intressenter i framförallt Asien är det viktigt att du ser positivt på resor.

Du har förmåga att vara en drivande aktör i parallella projekt gällande allt från idé till färdig produkt.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Vidare är du initiativrik, håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Isaberg Rapid erbjuder dig en möjlighet att arbeta med framtida utvecklingsfrågor och en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling i ett internationellt perspektiv. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Visst låter det som en spännande utmaning?

I denna rekryteringar samarbetar Isaberg Rapid AB med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0370-123 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Hestra. resor förekommer i tjänsten.

Ansökan: Tjänsten söker du snarast på www.codeq.se dock senast 26:e mars. Löpande urval kan tillämpas så vänta inte med din ansökan.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten