In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Drifttekniker till Teknik & Energi

Iss Facility Services Ab Jönköpings län, Fler regioner

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com 

ISS har ingått ett FM-avtal med ICA som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs fastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Drifttekniker till Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu Drifttekniker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Rollen som Drifttekniker hos ISS 
I rollen som Drifttekniker ansvarar du för allt tekniskt och till viss del administrativt arbete för en eller flera fastigheter. Vi söker dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom ditt genuina intresse och kompetens bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
  • Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
  • Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
  • På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Kompetensprofil 
För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift. Vi ser gärna att du har specialistkompentens inom t.ex. el, VVS, styr & regler eller kyla. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du har;

  • Behörighet/Certifikat inom El, VVS, och Kyla är meriterande.
  • Ekonomisk förståelse
  • God datorvana
  • Kunskap i AFF, AB, ABT

Vi ser gärna att du flera års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift där du har erfarenhet och kompetens av kommersiella fastigheter. Du har god kännedom inom relevant lagstiftning. Du har tidigare arbetat inom teknisk förvaltning med fokus på utförande av fastighetsrelaterade projekt.

Personliga egenskaper 
Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Tjänsten är placerade i Linköping. Resor kan ingå i tjänsten och B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan 
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Richard Esseteg på 0734-36 04 23 eller richard.esseteg@se.issworld.com.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

811 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten