In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT- & Automationsingenjör

itAutomation Skåne län

itAutomation är ett expansivt företag i Malmö som levererar lösningar och tjänster baserat på ABB’s produkter 800xA och SattLine. ABB har enligt oss ett mycket kompetent och heltäckande system varför vi har valt att helt fokusera på detta. Våra kunder finns främst inom Livsmedel-, Läkemedel-, Infrastruktur- och Kraft/Värme-industrin.

Företaget utvecklar även egna mjukvaruprodukter för den tillverkande industrin, där det finns ett stort behov av att kunna hantera stora mängder data, analysera, rapportera, dokumentera och möjliggöra korrekta beslut. Vi kallar detta för Production Discovery.

Våra kunder uppskattar vårt engagemang och vår kompetens, vilket gör att vi ständigt behöver fler ingenjörer som vill vara med på vår resa mot att bli ett av de främsta företagen i vår bransch.

För våra åtagande behöver vi omgående stärka vår organisation med flera drivna it & automationsingenjörer med kompetens på 800xA och/eller SattLine.

Vi erbjuder intressanta tekniska utmaningar inom automation i såväl nationell som internationell miljö. Du kommer till ett innovativt företag med en av marknadens vassaste kompetenser på 800xA och SattLine med en imponerande meritlista. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla alla faserna i ett projekt inklusive installation hos kund samt konsulting.

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven person med känsla för att sätta kunden i fokus. Det är ett krav med kompetens och dokumenterad erfarenhet på ABB 800xA alternativt SattLine med god förståelse för automation och produktion.

Då vi har ett initialt, samt även ett långsiktigt behov, ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.

För mer information kontakta:
Magnus Funder Holmberg
040-663 33 01

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag mm, då vi valt att sköta rekryteringen själv.

 

Källa:

1163 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten