In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsadministratör till spännande företag inom försäkring!

Jobbusters Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker Redovisningsadministratör till vår kund inom försäkringsbranschen. Det är en bred roll och du kommer arbeta med ekonomi och vara en hjälpande hand till dina kollegor. Du kommer att hantera inkommande premier på konton samt bokföra i deras försäkringssystem. Felsöka inkommande premier som ej kan identifieras på konton samt vara tillgänglig på telefon vi inkommande förfrågningar. Detta är en mycket varierande roll på ett spännande företag med en härlig företagskultur.

Kvalifikationer

Erfarenhet av redovisning och bokföring
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Minst en gymnasial utbildning inom ekonomi
Meriterande om du har erfarenhet inom försäkring och/eller fondhandel, kapital, liv-och pensionsförsäkring

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du är social, tydlig och strukturerad, vidare tar du egna initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga. Du har ett öga för detaljer och ser vad som är viktigt för stunden. Du gillar när det högt tempo och drivs av att arbeta med olika arbetsuppgifter parallellt, vidare är du en positv person som gillar att arbeta både högt och lågt.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-16 t om 2020-04-30 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Redovisningsekonom, försäkring, ekonom, administratör

Källa:

159 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten