In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Verksamhetsanalytiker som vill skapa samhällsnytta på statlig myndighet

Jobbusters Stockholm

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Verksamhetsanalytiker. Som Verksamhetsanalytiker kommer du att beskriva och dokumentera processer, begrepp och verksamhetsregler. Du kommer även att agera bollplank vid verksamhetsförändringar och analysera önskade förändringar i organisationen. I din roll som Verksamhetsanalytiker kommer du även att utveckla, implementera och säkerställa effektiva processer för drift och förvaltning av IT-tjänster. Du kommer också ansvara för diverse aktiviteter och administration som ligger inom tjänstestyrningssektionen. Rollen innebär att du agerar som stöd till sektionschef, analyserar behov och identifierar problem. Avdelningen är ny så fokus är uppbyggnad av tjänst och tjänsteområden samt organisationens förändringsarbete mot att arbeta mer agilt utifrån ramverket SAFe. Som Verksamhetsanalytiker kommer du jobba med att effektivisera samverkan mellan olika sektioner, identifiera verksamhetens önskemål och behov, leda analysarbete, delta i projektarbete samt process kartlägga.

Kvalifikationer
  • Du har utbildning inom relevant område (tex inriktning mot IT, management etc)
  • Du är meriterande om du har certifiering inom Scrum
  • Du har 1-2 års erfarenhet med administration inom offentliga verksamheter
  • Du har god kommunikationsförmåga, såväl muntligt som skrift
  • Du är meriterande om du har förståelse för tjänsteutvecklingsmodeller och ärendehanteringssystem
Personliga egenskaper

Vi söker en Verksamhetsanalytiker som har förmågan att visualisera och förklara komplexa frågor på ett enkelt och begripligt sätt. Du är kvalitetsmedveten och noggrann med bra koll på hur du ska planera och utföra ditt arbete. Du är kommunikativ och drivs av utveckling på din arbetsplats.

Källa:

265 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten