In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Specialpedagog

Jönköpings kommun Jönköpings län

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Sandagymnasiet
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100%
Tillträdesdag 1 aug eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 2017-04-11
Referensnr 17-61-0040
Publicerad 2017-03-10

Arbetsplatsbeskrivning 
Sanda Utbildningscentrum är en skola med fyra skolformer och ca 1350 elever, där gymnasiet är till antalet störst. För alla gäller samma sak – att utveckla unga människor utifrån deras förutsättningar och med idrott som utgångspunkt. Vi är ett av de ledande idrottsgymnasierna i Sverige och satsar för att bli ännu bättre. 
IKT är ett naturligt inslag i skolans vardag. Genom professionalitet, entusiasm, glädje och genom utmaningar hjälps vi åt att hitta goda lösningar och vara goda exempel för våra elever.

Arbetsuppgifter 
Vi vill ha dig som vill och tycker om att arbeta tillsammans – du kommer att vara en viktig del av ett elevhälsoteam men samarbetar också med övrig personal. Du ger handledning åt lärare och stöd till prioriterade elever. Vi söker dig som vill utvecklas både utifrån din profession men även utifrån skolan som helhet. 
Arbete med screening, överlämningar från grundskolan, samverkan med aktörer inom skolan men också utanför, stöd och handledning av elever, samtal med vårdnadshavare, ingå i elevhälsoteam, systematiskt arbeta med utvärdering för att förbättra verksamheten, är några av de delar som ingår. 
Tjänsten formas tillsammans med rektor, kollegor, och dig själv utifrån våra behov och möjligheter. Placeringen är i nuläget på gymnasiet.

Kompetenskrav 
Vi ser helst att du har lärarexamen för grundskolans senare år eller gymnasiet. Specialpedagog med adekvat utbildning. Lärarlegitimation krävs.

Erfarenhet som specialpedagog från högstadium eller gymnasium är meriterande. Dina speciella kompetenser bör helst vara inom språkinlärning eller matematik men då vi samarbetar kan det finnas andra kompetenser som passar.

Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera elever värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet samt viljan att utvecklas. Du ska vara en arbetslagsinriktad och kommunikativ person som har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Övrigt 
Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform. Stor del av kommunikationen sker via lärplattformen, därför förväntas du även ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg.

Var god ange minst två referenser i ledande befattning.

Upplysningar: 
Rektor Rickard Sahlin, tel. 036-10 25 56

Källa:

841 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten