In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

SERVICEINRIKTAD ADMINISTRATÖR TILL PRODIAGNOSTICS I VELLINGE

K Alm Rekrytering Ab Skåne

Vi växer snabbast i Sverige och är på väg in i nya marknader i Norden. Vi är tre medarbetare på vårt kontor i Vellinge som arbetar inom administration, marknad och sälj. Läs gärna mer om oss på www.prodiagnostics.se.

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Tjänstebeskrivning

Du blir vårt ansikte utåt vid kundsamtal och garanterar att våra kunder får den snabbaste och bästa supporten. Du ansvarar för att skicka kundernas beställningar, uppdaterar hemsidan och ser till att lagret är komplett. Vidare arbetar du med fakturering och fakturafrågor, frakthantering, samt registrering i Excel. I din roll hjälper du oss även att planera och medverka vid mässor, skapa och skicka nyhetsmail samt göra löpande kunduppföljningar. Du kommer även att vara behjälplig vid vår kommande ISO-certifiering. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla den höga trivselnivån på kontoret.

Vi är ett glatt gäng med typisk entreprenörskultur, vilket för oss innebär att vi hugger i där det behövs och att allt är möjligt!

Din profil

För att lyckas och trivas hos oss är du drivande, serviceinriktad, noggrann och en riktig problemlösare som har lätt för att lära och se möjligheter. Du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Vidare vill vi att du är en teamspelare som känner ett starkt engagemang och ansvar för vårt företag och för dina arbetsuppgifter. En kombination av struktur och flexibilitet krävs också för att hantera de skiftande arbetsuppgifter som vår kundtjänst har. Att använda dator och internet i ditt arbete ser du som en självklarhet och du har lätt för att lära dig nya program. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Vill du vara med i vårt fantastiska gäng? Ansök redan idag för vi behöver dig omgående. I denna rekrytering samarbetar vi med Alm Rekrytering. Välkommen med din ansökan genom att maila ditt CV och personliga brev till nyttjobb@almrekrytering.se så snart som möjligt då vårt urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-06-15. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Katarina Alm tel 0708-753641.

Källa:

363 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten