In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kamux expanderar och söker bilförsäljare inställd på framgång till Örebro

Kamux Ab Örebro

Kamux, specialiserad på försäljning av begagnade bilar, söker till sin välbesökta butik i Marieberg ytterligare en bilförsäljare som är engagerad, driven och positiv till sin läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux härliga säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp. Vi ger det lilla extra helt enkelt!

För att du ska lyckas och bli framgångsrik satsar vi mycket på din introduktion och utbildning! Dessutom hjälper vi varandra på ett enastående sätt genom att alltid sätta laget före jaget.

Arbetsuppgifter:
Det krävs en del av en bra bilförsäljare. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Du behöver vara kontaktskapande och inge förtroende. Då köp av bil är en stor investering är det viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska hjälpa kunden att hitta det han/hon söker!

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav. Vi letar alltid efter rätt person med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett bakgrund. Sedan tillhandahåller vi utbildning och lär dig allt du behöver kunna.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
  • du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • du har en hög arbetsmoral
  • du är positiv och omtänksam
  • du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • du har B-körkort.
Meriterande är om du har erfarenhet från tidigare försäljning, i butik eller på telefon/online.

Vi erbjuder dig:
Ett ungt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:
Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan senast den 15 september 2019. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Källa:

122 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten