In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

3 st Lärare teknikprogrammet, Ehrensvärdska gymnasiet

Karlskrona kommun Blekinge län

På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden – välkommen att möta den med oss! Vi ser till att över 10 000 barn och ungdomar får en meningsfull tillvaro på någon av våra kommunala förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, fritidshem, grundsärskolor eller gymnasiesärskolor. Tillsammans är vi 1 800 medarbetare som på olika sätt arbetar för att våra yngre medborgare ska få bästa förutsättningar att möta framtiden. Få uppdrag kan vara viktigare!

Ehrensvärdska gymnasiet är en trivsam skola med ca 550 elever på fem program - BF, HVFR, NA, TE och VO. Vi har dessutom naturvetenskaplig spetsutbildning i matematik. Hos oss råder en hjärtlig stämning och nyfikenhet på livet. Nu behöver vi förstärka på vårt teknikprogram då vi fr o m hösten kommer ha fler tekniker än på flera decennier samt att vi i augusti startar upp det fjärde tekniska året, T4.

Vi tror på att bygga goda och öppna relationer med tydliga rutiner som bas. På Ehrensvärdska gymnasiet välkomnar vi varje år elever med skiftande bakgrund - olika språk, skolor och kulturer. Mångfalden berikar vår verksamhet. En öppen, rak och varm mentalitet är en självklar del i skolans anda, där respekt, öppenhet och trivsel är honnörsorden.

Arbetsuppgifter
Undervisning på teknikprogrammet, med inriktning mot matematik/ konstruktion data/mjukvarudesign. Beroende på vilka som söker och vilka kompetenser de sökande har fördelas undervisningen mellan tjänsterna efter kvalifikationer.

Vi arbetar till del ämnesintegrerat och samarbetsförmåga är en förutsättning. Du samarbetar dagligen med och undervisar tillsammans med övriga tekniklärare där många kurser genomförs tillsammans utifrån lärarnas respektive kompetenser.

Kvalifikationer
Behörig och legitimerad gymnasielärare i Teknik eller i Fysik/Matematik. Du har gedigna kunskaper inom Konstruktion, programmering, mjukvarudesign och data. Tidigare erfarenhet av ingenjörsyrket inom /konstruktion, elteknik/elektronik och programmerin/mjukvara är meriterande.

Tidigare erfarenhet av CAD är meriterande. Du håller dig a jour med aktuell teknikutveckling.

Om anställningen
Tillsvidare från och med 170815
100%

Kontaktpersoner
Johan Melin, rektor, tel: 0455/30 40 81
Marcus Boström, biträdande rektor, tel: 0455/30 41 27

Fackliga företrädare
Carina Svensson, Lärarförbundet, 0455 – 30 48 65
Maria Valtonen, Lärarnas Riksförbund, tel: 0733-97 98 65

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan senast den 2017-04-30. OBS! Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering.
Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Källa:

764 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten