In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktspecialist inom Lastvagn till KG Knutsson

Kg Knutsson Stockholm

KGK är en stark aktör på den svenska fordonsmarknaden och en självklar leverantör av eftermarknadsprodukter- och tjänster. En viktig del av vår affär är reservdelsaffären.

Nu söker KG Knutsson en produktspecialist för att stärka upp sitt team i Malmö, med inriktning Lastvagn. Tjänsten är en direktrekrytering till KG Knutsson med placeringsort i Malmö.

Välkommen med din ansökan senast den 5 sep. 2019.

Om tjänsten

Rollen som Produktspecialist innefattar ett brett område med en mängd varierande arbetsuppgifter, de flesta i IT miljö. Du ansvarar tillsammans med Produktchefen för att vi har rätt sortiment till rätt pris, att reservdelen är kopplad till rätt bil med text och bild.
Tjänsten innebär att du är stationerad på vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till vår Affärsenhetschef för Affärsområde Reservdelar. Du reser en del i tjänsten, till exempel besöker du konferenser, mässor och andra kundrelaterade aktiviteter.

Vem är du?

Du kommer att arbeta med stora mängder produktdata; du säkerställer att informationen finns, ligger rätt i databasen och är sökbar. Du behöver ha färdighet och förmågan att hantera stora mängder data och ett intresse för databashantering. Du har också ett stort kunnande inom Lastvagn.

Som person är du mycket entusiastisk, drivande och resultatorienterad. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt och är mån om att leverera. Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är du en öppen och social person som trivs i ett lagarbete. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Sist men inte minst delar du självklart vårt intresse för fordonsbranschen.

Denna rekrytering sköts helt av KG Knutsson. För att söka tjänsten, vänligen klicka på länken nedan:

https://kgk.se/karriar/?jobid=78293

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carin Frånberg, carin.franberg@kgk.se, 08-92 30 00

Om verksamheten

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.

Källa:

286 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten