In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Saneringspersonal

Klotterkonsulten Aks Ab Skåne

Jan heter jag och söker dig som tillsammans med mig och vårt team i Malmö och Helsingborg vill fortsätta utveckla Specialrengöringar´s verksamhet i skåne. Huvudsakligen ska du arbeta med specialrengöring (inte städning), men du blir också vårt ansikte utåt.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer vara fritt - med du kommer ändå vara en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer att vara en viktig del av vår verksamhet i regionen och bygga vidare på en utveckling av våra tjänster.

I nära samarbete med mig och de andra i vår organisation kommer vi att tillsammans lyfta verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från mig som kollega och även från huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du gilla att ta eget ansvar och driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Jag ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till mig så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas jag har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums eller ring.

Med vänliga hälsningar

Jan Persson 0735-164045 eller e-post: jan.p@specialrengoringar.se

Källa:

293 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten