In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vill du vara med i Knowit Experience utvecklingsteam inom C# .Net?

Knowit Experience Skåne

Om tjänsten

Vi söker dig som har intresse för webb och vill arbeta brett inom utveckling. Du är en kommunikativ lagspelare som trivs i samverkan med andra. Knowit Experience är en helhetsbyrå inom design och digital kommunikation. Företaget växer så det knakar och behöver utöka sitt utvecklingsteam för att kunna möta kundernas behov. Tjänsten är på heltid och förväntas starta så fort så möjligt. Anställningen inleds med en anställning hos Poolia i 6 månader, och om ni trivs tillsammans så övergår det i en anställning direkt hos Knowit Experience.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer välkomnas av ett härligt gäng som skapar och utvecklar digitala lösningar med fokus på kundvärde och användarens upplevelse. Du kommer få möjlighet att bygga upp långsiktiga kundrelationer med allt ifrån lokala aktörer till internationella koncerner. Hos Knowit är dina arbetsuppgifter varierande och du har själv möjlighet att vara med och påverka din vardag och ansvara för din egen roll. Din utveckling värdesätts högt och du kommer få möjlighet att fördjupa din kompetens och lära dig nya spännande områden. Knowit har fokus på samarbete & kommunikation och skapar förutsättningar för ett gemensamt lärande. Vi söker nu en C# .Net-utvecklare till utvecklingsteamet inom Episerver CMS och Commerce.

Vem är du?

Du har minst 3 års erfarenhet av webbutveckling, gärna inom C# .Net. Det är meriterande om du har en utbildning inom relevant område. Du brinner för att fortsätta växa och utvecklas och har ett starkt intresse av webbutveckling.

Som person är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du trivs att arbeta i team och samverka med andra. Du är självständig i ditt arbete, är kreativ och kommer gärna med nya idéer. Du är flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Om verksamheten

Knowit Experience är en av Skandinaviens största och bästa helhetsbyråer inom design och digital kommunikation. De är totalt över 600 specialister i Norden som arbetar med att ta fram lösningar för bättre kommunikation och affärer inom webb och alla digitala kanaler. Knowit Experience jobbar med både internationella börskoncerner och mindre lokala aktörer.

Du kommer att vara anställd av Poolia men arbeta hos Knowit tillsammans med trevliga och drivna kollegor. Som konsult får du vara med på aktiviteter hos både företaget och Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdsbidrag är en given förmån! Detta är självklart förmåner som även Knowit Experience har när det övergår i en anställning hos dem.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

239 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten