In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomiassistent på deltid sökes till kund i centrala Stockholm!

Konfidentiell Stockholm

Clarify söker dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra hos vår kund!

Vi söker just nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra på cirka 50 % till vår kund som är belägen i Stockholm City. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred tjänst i ett team om sju personer. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att under 6 månader vara anställd som ekonomikonsult på Clarify med möjlighet till förlängning.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Reseräkningar
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Administration
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra eller liknande arbetsuppgifter
  • Meriterande med erfarenhet från fakturering
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för reskontra. Du är prestigelös, social, flexibel och noggrann samt tycker om att arbeta i samarbete med andra och att vara kommunikativ. Det är också till fördel att i kombination med detta trivas med att arbeta självständigt, strukturerat och att vara noggrann.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor och spännande uppdrag.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag, deltid 50 %

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Källa:

246 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten