In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-koordinator till bolag inom miljötjänster på Norrort

Konfidentiell Stockholm

Ditt uppdrag

Bolaget är ett serviceföretag inom miljötjänster med kunder inom industri- bygg- och fastighetsbransch samt offentlig sektor. Man satsar på en hög tillgänglighet, innovativa lösningar och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Som HR-koordinator kommer du att arbeta tätt tillsammans med HR-chefen. Du kommer få en stor inblick och delaktighet i hela HR-arbetet och detta är en spännande roll för sig som vill utvecklas inom HR.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera enklare frågor kring arbetsrätt, kollektivavtal och anställningsavtal
  • Vara behjälplig mot chefer och medarbetare inom organisationen
  • Se över och uppdatera HR policys och handböcker
  • Övrig HR administration
  • Utveckla personalsystemets funktioner samt användarmanualer
  • Delta i arbetet att skapa utbildningsmaterial och hålla i utbildningar
  • Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner
  • Anställningsavtal: skriva anställningsavtal,
  • Delta i förbättringsarbete och skapa nya rutiner
  • Stötta HR chefen i det dagliga HR-arbetet
Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med HR-administration tidigare med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som gärna vill fortsätta att utvecklas inom området. Vi tror att du är duktig på struktur och processer samt en har lätt för att sätta dig in i nya system. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och kan strukturera upp ditt egna arbete. Här får du möjlighet att komma med idéer, vara innovativ och göra skillnad!

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se, 076-3101573) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.forblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

365 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten