In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Inköpsansvarig till tekniskt bolag i Göteborg!

Konfidentiell Göteborg

OM TJÄNSTEN:

Friday söker till vår kund en inköpsansvarig som trivs med brett ansvar till tekniskt bolag beläget i Göteborg.

Som lokalt inköpsansvarig kommer du att ansvara för leverantörer, beställningar, offerter och avtal. En stor del av din roll som inköpare kommer handla om att sköta planering, administration och uppföljningen av inköpsrelaterade uppgifter. Du kommer rapportera direkt till VD och närmaste ledningsgrupp och vara ett stöd för verksamheten. I din roll kommer du att ha mycket eget ansvar samt täta samarbeten med den centrala inköpsfunktioner på företaget.

Tjänsten passar dig som är nyfiken, prestigelös, kommunikativ och trivs med varierat arbete där du ges frihet under ansvar. Du gillar många kontaktytor, att bygga relationer och att arbeta internationellt.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, inköp, projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Har erfarenhet av inköpsrelaterade arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Vana av att arbeta i affärssystem, gärna SAP
  • Goda kunskaper i Excel
Som person är du stresstålig, trivs bra i samarbete med andra och har lätt för att kommunicera med olika typer av personer. Du tycker om att har struktur och ordning, är gärna den som har övergripande kontroll. Du ger dig inte förrän allt är precis som du vill, du sätter kunden i centrum och är mån om att leverera. Vidare är du en person som sprider energi till dina kollegor och som alltid vill göra det lilla extra.

Om anställningen:

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund. Du kommer under ditt konsultuppdrag vara anställd av Friday.

Startdatum:

Januari alt. enligt överenskommelse.

Övrig information
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: inköp, administration, projektledning, förändringsledning, dokumentation.

Källa:

240 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten