In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Löneadministratör på deltid

Konfidentiell Stockholm

Vi söker nu en löneadministratör till konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på 50-75% beroende på din tillgänglighet, med önskad start 1 september 2019 och sex månader framåt. För rätt person finns goda chanser till förlängning av uppdraget eller anställning direkt hos kunden.

Ditt uppdrag

I rollen ansvarar du för ca 200 tjänstemannalöner per månad tillsammans med en annan löneadministratör, och säkerställer att löneprocessen håller en kvalitativ nivå från anställning till avslut. Rollen innefattar tolkning av regelverk, semesterberäkning, pensioner, sjukskrivningar, rapportering samt hantering av utlägg. Rollen innebär också administration kring företagsbilar. Tillsammans med HR-avdelningen kommer du även supportera företagets anställda kring HR- och lönerelaterade frågor.

Du hör till ekonomiteamet på åtta personer men arbetar i första hand tillsammans med en annan löneadministratör, som du även delar rum med på företagets kontor i centrala Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministrativt arbete, där du arbetat med hela lönekedjan från ax till limpa och känner dig trygg i din yrkesroll. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i dagligt arbete. Lönerna administreras i Hogia lön plus varpå det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från det systemet, eller motsvarande som t.ex. Agda eller Kontek.

Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och har en positiv inställning. Du trivs bra med självständigt arbete men är samtidigt en teamplayer som med lätthet samarbetar med andra. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med både anställda och kollegor söker vi dig som är social, kommunikativ och serviceminded. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och har en god förmåga att själv strukturera upp ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

123 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten